Joonas Jalvanti Liiga-podcastissa: ”Ehkä aiemminkin olisi haluttu, että palaisin”

28.4.2020
Joonas Jalvanti Liiga-podcastissa: ”Ehkä aiemminkin olisi haluttu, että palaisin”

Joonas Jalvanti palaa Lahteen ja Pelicansiin kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Kokemuksia on kerätty ulkomaita myöten, minkä hän uskoo näkyvän ensi kaudella.

Joonas Jalvanti lähti Pelicansista seuran hopeakevään 2012 jälkeen. Kahdeksan viime kautta hän on pelannut Bluesissa, Örebrossa, Jokereissa ja Luleåssa. Hän kertoo Liiga-podcastissa, että paluu Lahteen on jotain, mitä on jo odotettu.

– Ehkä jostain on sellaista kuulunut, että ilmeisesti aiemmin olisi jo haluttu, että palaisin, mutta nyt vihdoin pääsen palaamaan tänne. Aika samantyylinen pelaaja palaa. Koitan pelata kahteen suuntaan, mutta kuitenkin puolustuspelaaminen on ykkösprioriteetti, ja jos pisteitä tulee, se on plussaa, Jalvanti sanoo.

Jalvanti on tällä hetkellä Pelicansin sopimuspelaajista vanhin.

– Monella osa-alueella on tullut kehitystä, mutta kokemus on varmasti se suurin ero. Paljon on tullut nähtyä ja koettua, erilaisia valmentajia ja pelityylejä. Sitäkin kautta pystyn varmasti tuomaan joukkueeseen oman mausteeni, hän sanoo.

>> Kuuntele Jalvannin haastattelu Suplasta


---
Julkaisija: Antti Seppänen