KooKoon Ahti Oksanen Liiga-podcastissa vahvuuksistaan: "Hyvä laukaus, kokoa ja voimaa maalin edessä"

24.4.2020
KooKoon Ahti Oksanen Liiga-podcastissa vahvuuksistaan: "Hyvä laukaus, kokoa ja voimaa maalin edessä"

KooKoon uusi hyökkääjähankinta Ahti Oksanen voi olla vielä tuntematon pelaaja suurelle Liiga-yleisölle, mutta ensi kaudella tähän voi tulla suuri muutos. Oksanen vieraili Suplan Liiga-podcastissa.

Ahti Oksasen tarkoituksena on pelata vahva kausi KooKoossa ja ottaa iso ja vastuullinen rooli joukkueen hyökkäyksissä. Hän on pelannut urallaan tähän mennessä kaksi kautta Liigassa, ja tehnyt molemmilla kausillaan SaiPassa 15 maalia.

– On aina paha, kun pitää kehua itseään. Mikä minusta tekee hyvän maalintekijän? Ehkä laukaisuhalukkuus. Kai minulla on ihan hyvä laukauskin. Kun tarpeeksi toimittaa kiekkoa maalille, niin välillä se menee sisään. Pystyn myös tappelemaan maalin edessä. Löytyy kokoa ja voimaa, että saan tehtyä rumiakin maaleja, hän sanoo Liiga-podcastin uusimmassa jaksossa.

Oksanen on saanut hiljattain nimikirjaimistaan, pelinumerostaan ja Aleksander Ovetshkinin lempinimeä mukaillen kutsumanimen "AO9". Tällä hetkellä näyttää siltä, että Oksanen saa pitää pelinumeronsa KooKoossa.

– Onhan se (lempinimi) ihan huikea. Se alkoi tulla viime kauden loppupuolella. En tiedä, pitääkö se ottaa tosissaan vai vitsinä, mutta se on niin hauska juttu, että lähdin siihen täysillä mukaan, hän sanoo.

Oksasen lisäksi uusimmassa Liiga-podcastissa vierailee myös ePlayoffsit selostava Jani Alkio.

>> Kuuntele jakso Suplasta

---
Julkaisija: Juuso Kauppinen