KalPan Aapeli Räsänen Liiga-podcastissa: ”Raikkaalla otteella hyvätasoista kiekkoa ja se sopii minulle”

18.4.2020
KalPan Aapeli Räsänen Liiga-podcastissa: ”Raikkaalla otteella hyvätasoista kiekkoa ja se sopii minulle”

Aapeli Räsänen tekee syksyllä Liiga-debyyttinsä KalPassa. Yksi ensi kauden mielenkiintoisimmista uusista nimistä vieraili Suplan Liiga-podcastissa.

Aapeli Räsäsellä on takana neljä kautta Yhdysvalloissa, ja kolme viimeisintä hän pelasi yliopistokiekkoa Boston Collegessa. KalPaan hän päätyi perusteellisen harkinnan pohjalta.

– Katsoimme, missä olisi paras paikka kehittyä ja päästä eteenpäin uralla. Ajattelin, että nyt on hyvä aika palata Suomeen ja päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja kehittymään pelaajana. Näin päädyimme tällaiseen ratkaisuun, Räsänen kertoo Liiga-podcastissa.

Räsänen on suomalaisille tuttu pelaaja lähinnä juniorimaajoukkueiden MM-kisoista.

– Näen itseni luotettavana kahden suunnan sentterinä, joka pystyy auttamaan joukkuetta molemmissa päissä ja vähän siinä välilläkin. Sitä lähden tuomaan KalPaan. Toivottavasti pystyn ottamaan vastuuta ja näyttämään, että olen sen vastuun arvoinen, hän sanoo.

– KalPan pelitapa on tuttu. Pyritään pelaamaan mahdollisimman kiekollista ja rohkeaa lätkää. Raikkaalla otteella hyvätasoista kiekkoa ja se sopii minulle. Ne ovat juttuja, joita pystyn tekemään ja niissä myös kehittyä.

>> Kuuntele Räsäsen haastattelu Suplassa, ääneen pääsee myös ePlayoffseissa HPK:ta edustava Joni Tuulola


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen