Anrei Hakulinen Liiga-podcastissa: ”Odotan olevani johtava pelaaja Lukossa”

10.4.2020
Anrei Hakulinen Liiga-podcastissa: ”Odotan olevani johtava pelaaja Lukossa”

Liiga-uran ensimmäiset pudotuspelit menivät Anrei Hakuliselta sivu suun kauden päättyessä. Hän hakee menestystä ensi kaudella Lukon paidassa.

KooKoosta Lukkoon siirtynyt Anrei Hakulinen kertoo uusimman Liiga-podcastin vieraana tavoitteistaan ensi kaudella. Hän odottaa itseltään ja Lukosta suuria asioita.

– Toivotaan, että päästään aloittamaan kausi ajallaan. Odotan itseltäni, että olen johtava pelaaja Lukossa ensi kaudella ja pystyn tuomaan ison panoksen ja saadaan voittoja. Raumalla oli tällä kaudella loistava meininki, ja siellä on varmasti paljon hampaankolossa, kun korona pilasi kauden. Lähden sillä fiiliksellä, että parannetaan vielä Lukon tästä kaudesta, että mennään ensi keväänä pitkälle, hän sanoo.

Hakulinen on pelannut Liigaa jo syksystä 2014 alkaen, mutta ei ole vielä päässyt kokemaan pudotuspelejä.

– Lähden siitä liikkeelle, että ensi kaudesta tulee paras kauteni. Se on minulle tärkeintä, että pelaan parhaan kauteni ja joukkue menestyy. Joukkue on prioriteetti numero yksi. Tässä on monta kautta pelattu runkosarjaa, niin haluan päästä "pleijareihin" ja menestyä joukkueena, Hakulinen sanoo.

>> Kuuntele Hakulisen mietteet Suplan Liiga-podcastista

---
Julkaisija: Juuso Kauppinen