Tapparaan palaava Dominik Hrachovina Liiga-podcastissa: ”Painetilassa parhaimmillaan”

7.4.2020
Tapparaan palaava Dominik Hrachovina Liiga-podcastissa: ”Painetilassa parhaimmillaan”

Tappara on tehnyt yhden tämän kevään kovimmista hankinnoista, kun Dominik Hrachovina palaa Tampereelle. Tshekkivahti on uusimman Liiga-podcastin vieraana.

Hrachovina on torjunut Tapparalle mestaruuden ja mitaleita aiemminkin. Hän palaa Tapparaan kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen.

– Toivottavasti olen ainakin samanlainen tai parempi kuin silloin kun lähdin. Odotukset ovat kovat ja halu on pelata paljon. Meille tulee hyvä joukkue kasaan niin toivottavasti meillä on isot mahdollisuudet voittaa jotain ja palauttaa pokaali takaisin Tampereelle. Se on ainoa odotus. Siksi halusin tulla takaisin, että on mahdollisuus voittaa jotain, hän sanoo Liiga-podcastin haastattelussa.

Odotukset tshekkivahtia kohtaan ovat varmasti kovat, mutta hän tietää sen.

– Kaikki tuntevat paineita, kuten minäkin mutta sen kanssa pitää elää. Jos puhutaan korkean tason urheilusta, niitä paineita on, ja niiden kanssa pitää elää. Mielestäni se on hyvä slogan, että "paineissa parhaimmillaan." Kun pelaa paljon, se on kivaa ja on kivaa myös, että on paineita. Onhan se kivempaa kuin jos olisit katsomossa ja popcorneilla.

>> Kuuntele Dominik Hrachovinan koko haastattelu Suplassa

---
Julkaisija: Juuso Kauppinen