KooKoon Jussi Ahokas Liiga-podcastissa – ”Itse uskoimme omaan juttuumme koko ajan”

3.4.2020
KooKoon Jussi Ahokas Liiga-podcastissa – ”Itse uskoimme omaan juttuumme koko ajan”

Kauden parhaalle Liiga-valmentajalle jaettavan Kalevi Numminen -palkinnon saanut Jussi Ahokas jakaa kiitosta tunnustuksestaan koko KooKoon valmennustiimille.

Jussi Ahokas kertaa KooKoon kautta uusimman Liiga-podcastin vieraana.

– Olen otettu tällaisesta kunniasta. Harmi tietenkin, että se tuli tällaisella tynkäkaudella ja niin sanotusti runkosarjasta, mutta se on hieno osoitus tiimin onnistumisesta ja joukkueen onnistumisesta. Siitä tämä on hieno palkinto, hän kertoo.

Ahokas ei ota kunniaa valinnasta vain itselleen.

– Kalevi Numminen -palkinto on koko valmennustiimin palkinto. Valmennus- ja johtoryhmä hitsautui hyvin yhteen ja sitä kautta meillä oli yhtenäinen joukkue ja pelaajat ostivat tämän meidän yhteisen jutun.

KooKoo oli yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä. Joukkue pelasi seurahistorian ylivoimaisesti parhaan kauden ja monet seuraennätykset menivät rikki.

– Meiltä ei odotettu mitään ja kukaan ei uskonut meihin. Pääsimme tulemaan puskista. Itse uskoimme omaan juttuumme koko ajan. Tämä on hieno juttu Kouvolalle ja kouvolalaiselle kiekolle, kun näytimme, että on mahdollista pärjätä ja olla top6:ssa, Ahokas iloitsee.

>> Tuore Liiga-podcastin jakso on kuunneltavissa Suplassa


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen