Red Bull Läpimurto: Jakso 23 – Valokeilassa Jukurien Axel Rindell

19.2.2020

Kauden 23. Red Bull Läpimurto -jaksossa valokeilaan pääsee 19-vuotias puolustajalupaus Axel Rindell, joka oli viime kaudella Nuorten SM-liigan tehokkain puolustaja. Mitä Rindell ajattelee ensimmäisestä Liiga-kaudestaan ja mitkä ovat hänen tulevaisuuden tavoitteet? Jakson lopussa päästään herkuttelemaan Liigan U20-pelaajien TOP5-maaleilla!

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit & Tappara), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara, Jukurit & KooKoo) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen