Antti Tyrväinen ja Jeremy Dehner kevätkaudeksi HIFK-paitaan

14.2.2020
Antti Tyrväinen ja Jeremy Dehner kevätkaudeksi HIFK-paitaan

Antti Tyrväinen pelaa kevätkauden Atte Engrenin seurakaverina. (Kuva: Tomi Natri)

HIFK on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset laitahyökkääjä Antti Tyrväisen ja puolustaja Jeremy Dehnerin kanssa. Tyrväinen tulee HIFK:hon lainasopimuksella Pelicansista, Dehner Pohjois-Amerikan ECHL-liigasta.

Tällä kaudella Tyrväinen on pelannut Pelicansissa 41 ottelua pistein 9+8=17. Liigassa hän on kirjannut 10 kaudella 368 ottelussa yhteispisteet 80+77=157.

– Antti Tyrväinen tuo joukkueeseen kovuutta, suoraviivaisuutta ja kamppailuvoimaa. Pudotuspelit lähestyvät, siellä tarvitaan leveyttä ja sitkeyttä ja niitä Antti tuo HIFK:hon, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

Tyrväinen palaa lainasopimuksensa jälkeen Lahteen. Pelicans tiedotti perjantaina, että Tyrväinen on solminut seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen vuosiksi 2020-22.

* * *

32-vuotias Jeremy Dehner on pelannut tällä kaudella ECHL:ssä 10 ottelua pistein 1+4=5. Viisi edellistä kautta hän pelasi Saksan DEL-liigaa.

− Tarvitsimme vahvistusta puolustukseemme. Dehner on monipuolinen, erinomaisesti luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava puolustaja, Tobias Salmelainen toteaa seuran tiedotteessa.

Dehner on tuttu pelaaja Liiga-kaukaloista. Amerikkalaispuolustaja pelasi Liigaa vuosina 2010-14 Jokerien paidassa. 213 ottelussaan hän merkkautti pisteet 14+50=64.


---
Julkaisija: Antti Seppänen