Kokeneet puolustajat HIFK:sta ja Pelicansista kevätkaudeksi Keski-Eurooppaan

11.2.2020
Kokeneet puolustajat HIFK:sta ja Pelicansista  kevätkaudeksi Keski-Eurooppaan

Markus Kankaanperä (vas.) ja Topi Jaakola puolustavat kevätkaudella Saksassa ja Sveitsissä.

HIFK:n Markus Kankaanperä ja Pelicansin Topi Jaakola eivät jatka Liigassa kevään otteluissa. Kankaanperä siirtyy loppukaudeksi Saksan DEL2-sarjaan, Jaakolan pelit jatkuvat Sveitsin pääsarjassa.

39-vuotias Kankaanperä pelasi 21. kauttaan Liigassa. Peräti 1024 runkosarjaottelun puolustaja on Liigan kaikkien aikojen ottelutilaston kakkonen Jan Latvalan jälkeen. Tällä kaudella Kankaanperä esiintyi HIFK-paidassa kuudessa ottelussa. Kaksinkertainen Suomen mestari ja peräti yhdeksän SM-mitalia saavuttanut Kankaanperä pelaa kevään Löwen Frankfurtin riveissä.

36-vuotias Jaakola teki 10. Liiga-kaudellaan yhden kauden piste-ennätyksensä kirjaamalla 38 ottelussaan pisteet 3+14=17. Nelinkertainen Suomen mestari ja maailmanmestari vuosimallia 2011 siirtyy sveitsiläisen Zürich Lionsin paitaan.


---
Julkaisija: Antti Seppänen