Red Bull Läpimurto: Jakso 17 – MM-kooste

8.1.2020

Kauden 17. jaksossa ollaan Nuorten Leijonien mukana Tshekin Ostravassa ja Trinecissä pelatussa MM-turnauksessa. Red Bull Läpimurto -sarjasta tutut U20-pelaajat sekä Mikko Kokkonen ja Ville Heinola kommentoivat turnauksen vaiheita ja pelien kulkua. Hallitsevana maailmanmestarina turnaukseen lähtenyt Suomi sijoittui neljänneksi. Katso MM-kisojen koostejakso!

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty (Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen