Jukurit vaihtaa päävalmentajaa – Marko Kauppinen jo nyt valmennusvastuuseen

6.1.2020
Jukurit vaihtaa päävalmentajaa – Marko Kauppinen jo nyt valmennusvastuuseen

Kuva: Jukurit

Jukurien A-nuorten päävalmentaja Marko Kauppinen korvaa Pekka Kangasalustan Jukurien Liiga-joukkueen päävalmentajana.

Kauppinen ottaa päävalmentajan tehtävät vastaan aikaistetusti, sillä Kauppisen joulukuussa julkistetun 1+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen tuli astua voimaan vasta kuluvan kauden jälkeen. Toista kauttaan Jukureita luotsannut Pekka Kangasalusta ei jatka mikkeliläisten valmennusryhmässä.

Jukurien muun valmennusryhmän koostumukseen päävalmentajan vaihtuminen ei vaikuta. Apuvalmentaja Juuso Hahl, maalivahtivalmentaja Mika Tarvainen ja fysiikka- ja luisteluvalmentaja Teemu Suokas jatkavat Jukurien riveissä. Suokas ottaa päävastuun myös Jukurien A-nuorten valmennuksesta loppukevään ajaksi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen