Ville Meskanen tekee paluun Ilves-paitaan

13.12.2019
Ville Meskanen tekee paluun Ilves-paitaan

Kuva: Mikko Pylkkö

Ilves on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Ville Meskasen kanssa. Meskanen on pelannut kahdella viimeisimmällä kaudella Pohjois-Amerikassa.

24-vuotias Meskanen on pelannut aikaisemmin Liigaa Ilveksen riveissä neljällä kaudella yhteensä 141 ottelua pistein 42+38=80. Läpimurtokautensa hän pelasi 2017-18, kun 48 ottelussa syntyi 44 (24+20) pistettä.

Keväällä 2018 Meskanen teki kaksivuotisen sopimuksen New York Rangersin kanssa. Viime kaudella hän pelasi AHL:ää 70 ottelua pistein 12+22=34. Tällä kaudella 20 ottelua Hartford Wolf Packin riveissä tuottivat saldon 0+4, kunnes osapuolet purkivat sopimuksensa kuluneella viikolla.

– Meskasella on poikkeuksellista kykyä hyökkäyspeliin, ja hänen vaistonsa johdattavat hänet kentällä oikeille paikoille oikeaan aikaan sekä kiekollisena että kiekottomana. Hän tekee meistä joukkueena vahvemman, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen