Antti Kalapudas Sportista JYPiin

10.12.2019
Antti Kalapudas Sportista JYPiin

Kuva: Samppa Toivonen

Keskushyökkääjä Antti Kalapudas on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen JYPin kanssa. Kalapudas on pelannut syksystä 2017 Sportin paidassa.

Juniorivuotensa Kalapudas edusti Kärppiä ja debytoi Liigassa syyskuussa 2015. Kärppien lisäksi Kalapudas pelasi tulokaskaudellaan KalPassa.

Viime kaudella Kalapudas tehtaili yhden kauden piste-ennätyksensä, 12+34=46, ja oli Sportin paras pistemies. Hän teki myös ensiesiintymisensä Leijonissa. Nuorissa Leijonissa Kalapudas oli voittamassa maailmanmestaruutta vuonna 2016.

– Saamme vahvistettua joukkueen keskikaistaa. Kalapudas tuo ison annoksen kiekollista taitoa ja hyökkäyspään luovuutta joukkueeseen. Hänen urakehityksensä on ollut erittäin nousujohtoinen edellisinä kausina, ja uskomme hänen nousevan takaisin viime kauden tasollensa kevätkauden aikana, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi siirtoa JYPin tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen