Ville Leskinen vahvistaa HIFK:n hyökkäystä

1.12.2019
Ville Leskinen vahvistaa HIFK:n hyökkäystä

Kuva: Ville Honkonen

HIFK on tehnyt kevääseen 2021 ulottuvan sopimuksen laitahyökkääjä Ville Leskisen kanssa. Leskinen siirtyy HIFK:hon ruotsalaisseura Färjestadista.

25-vuotias Leskinen on Kärppien kasvatti ja pelannut Liigaa kuudella kaudella yhteensä 232 ottelua. Kärppien lisäksi Leskinen on pelannut KalPan ja Sportin paidassa.

Viime kaudella Leskinen kirjasi runkosarjassa pisteet 29+28=57 ja sijoittui maali- ja pistepörsseissä toiseksi. Leskinen on tehnyt Liiga-urallaan yhteensä 155 (75+80) pistettä.

Suomen mestaruutta Leskinen juhli Kärpissä keväällä 2018. Palkintokaapissa on lisäksi SM-hopeaa viime keväältä. Alkuvuodesta 2014 hän juhli Nuorissa Leijonissa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta.

Kesäkuussa 2019 Leskinen teki kaksivuotisen sopimuksen Färjestadin kanssa, mutta sopimus purettiin marraskuun puolivälissä. Alkukauden 14 ottelua tuottivat pisteet 4+2.

– Leskinen on näyttänyt olevansa huippupelaaja ja olemme erittäin iloisia, että hän valitsi monista vaihtoehdoista HIFK:n. Hän tuo joukkueeseen taitoa, tehokkuutta ja kokemusta voittamisesta, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen sopimusta seuran tiedotteessa.

Leskisen sopimukseen sisältyy optio siirtyä ulkomaille tämän kauden jälkeen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen