Red Bull Läpimurto: Jakso 11 – Maccelli ja Lundell suurennuslasin alla

27.11.2019

Ilveksen Matias Maccelli ja HIFK:n Anton Lundell pitävät U20-pistepörssin kärkisijoja. Red Bull Läpimurto -sarjan 11. jaksossa saamme kuulla molempien pelaajien mietteitä ja kuulemme myös asiantuntijoiden kommentit näistä pelaajista. Lennart Petrell kertoo myös, kuinka hän on päässyt seuraamaan Lundellin kasvua paraatipaikalta.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty(Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen