Red Bull Läpimurto: Jakso 8 – Pelaajat mikitettyinä harjoituksissa

6.11.2019

Nyt on vuorossa toivejakso! Kahdeksannessa Red Bull Läpimurto -jaksossa kaikki pelaajat ovat varustettu mikrofoneilla harjoituksissa ja lisäksi valitaan Liigan lokakuun paras U20-pelaaja.

Red Bull Läpimurto -sarjan uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty(Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen