Red Bull Läpimurto: Jakso 7 – Älykiekko kertoo totuuden

30.10.2019

Kenellä U20-pelaajista on Liigan kovin lämäri, entä kuka on Liigan nopein luistelija? Seitsemännessä Red Bull Läpimurto -jaksossa Patrik Puistola käy tutkimassa älykiekon mahdollisuuksia ja omia tilastojaan.

Red Bull Läpimurto -sarjan uusi kausi tuo myös mukanaan uudet pelaajat, mutta yhdet tutut kasvot nähdään sarjassa myös tulevana kautena. Sarjassa seurataan Liigan U20-pelaajia ja heidän läpimurtoa Liigan kärkipelaajien joukkoon.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden U20-läpimurtopelaajat ovat Joonas Oden (KooKoo), Kristian Tanus (Jukurit), Aku Räty(Kärpät), Justus Annunen (Kärpät), Patrik Puistola (Tappara) ja Anttoni Honka (JYP). Sarjassa seurataan kauden aikana myös muiden joukkueiden nuorten pelaajien matkaa tulevaisuuden huippupelaajiksi.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen