Matti Järvinen siirtyy Tapparasta KalPaan

14.6.2019
Matti Järvinen siirtyy Tapparasta KalPaan

Matti Järvinen (oik.) taistelussa tulevan joukkuekaverinsa Balazs Sebokin kanssa. (Kuva: Atte Rissanen)

Keskushyökkääjä Matti Järvinen on tehnyt yksivuotisen sopimuksen KalPan kanssa. 29-vuotias Järvinen pelasi kaksi edellistä kautta Tapparan riveissä.

Uuden pelaajan hankinta tuli KalPalle ajankohtaiseksi, kun Jaakko Rissanen siirtyi ulkomaille.

– Matilla on Liiga-kiekon vaatimuksiin keskushyökkääjäksi todella hyvät ominaisuudet; hän on isokokoinen, hyvin liikkuva, vahva aloittaja, taitava ja pelaa vahvasti kahteen suuntaan. Järvinen tulee olemaan isossa roolissa tulevan kauden joukkueessamme, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo joukkueen tiedotteessa.

Espoon Jäähongan kasvatti on pelannut Liigassa 334 ottelua pistein 46+101=147. Päättyneellä kaudella Järvinen kirjasi 59 ottelussaan pisteet 9+19=28. Tapparan lisäksi hän on edustanut Liigassa Bluesia ja SaiPaa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen