Topi Nättinen ja Tony Sund siirtyvät TPS:ään

12.4.2019
Topi Nättinen ja Tony Sund siirtyvät TPS:ään

Topi Nättinen (vas.) ja Tony Sund pukevat ensi kaudella päälleen TPS:n peliasun. (Kuva: Kimmo Metsälä / Samppa Toivonen)

TPS on tehnyt kaksivuotiset sopimukset hyökkääjä Topi Nättisen ja puolustaja Tony Sundin kanssa. Nättinen siirtyy TPS:ään SaiPasta, Sund Sportista.

25-vuotias Nättinen on JYPin kasvatti ja pelannut kaksi viimeisintä kautta SaiPassa. Nättisellä on Liiga-kokemusta lisäksi JYPin ja Jukurien paidoista. Nättinen on koonnut Liigassa pelaamissaan 228 ottelussa pisteet 38+70=108.

– Topilla on hyvät hyökkäyspään taidot‚ ja hän on osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta Liigassa. Erinomainen lisä on myös se, että hän on käyttökelpoinen pelaaja niin keskushyökkääjän kuin laitahyökkääjänkin roolissa, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoo seuran tiedotteessa.

23-vuotias Sund teki kuluneella kaudella läpimurtonsa Liigassa ja sijoittui puolustajien pistepörssissä viidenneksi saldolla 8+27=35. Kolmella kaudella Liigassa Sund on koonnut 113 ottelussa pisteet 10+34=44.

– Tony on isokokoinen, hyvä luistelija ja erinomaisen pelipään omaava pelaaja. Hän tulee olemaan tärkeä osa puolustustamme, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Turkuun, Antero Niittymäki sanoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen