Tappara nollasi Lukon – Heljangolle kauden kolmas nollapeli

24.1.2019
Tappara nollasi Lukon – Heljangolle kauden kolmas nollapeli

Christian Heljanko venytti torstaina itsensä 22 kertaa kiekon eteen. (Kuva: Mika Kylmäniemi)

Tappara otti viikolta tililleen täydet kuusi pistettä, kun Lukko jäi torstaina nollille Hakametsässä. Tamperelaisten osumista vastasivat Jan-Mikael Järvinen ja Tomas Záborský. Tapparan maalilla Christian Heljanko merkkautti kauden kolmannen nollapelinsä.

Tappara–Lukko 2–0 (1–0, 0–0, 1–0)
>> Tilastot
>> Maalikooste

Hakametsän torstai-illan avausmaali oli kaunista katsottavaa. Läpimurtokauttaan Liigassa pelaava Anton Levtchi tarjoili upean maalipaikan, eikä Jan-Mikael Järvinen erehtynyt. Järvinen osui toisessa ottelussa peräkkäin.

Seuraavaa maalia saatiin odotella aina päätöserän puoliväliin asti. Asialla oli jälleen Tappara ja reilun kuukauden tauon jälkeen osunut slovakialaishyökkääjä Tomas Záborský. Illan ottelu oli Záborskýlle toinen loukkaantumisen jälkeen. Maaliahneella hyökkääjällä on nyt kasassa 11 osumaa.

Tapparan maalilla Christian Heljanko pysäytti 22 kiekkoa ja merkkautti kauden kolmannen nollapelinsä. Vahvassa vireessä oleva Tappara nousi voitolla 80 pisteeseen. Lukko puolestaan jäi toisessa ottelussaan peräkkäin ilman maaleja. Raumalaiset pitävät hallussaan kuudetta sijaa 66 pisteellä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen