Juho Tommila siirtyy Ässistä Sportiin

24.1.2019
Juho Tommila siirtyy Ässistä Sportiin

Kuva: Timo Savela

Puolustaja Juho Tommila on tehnyt kevääseen 2020 ulottuvan sopimuksen Sportin kanssa. 25-vuotias Tommila on pelannut syksystä 2016 Ässien paidassa.

Tällä kaudella Tommila kirjasi 30 ottelussaan Ässissä pisteet 1+2. Viime kaudella hän teki runkosarjan ennätyspisteikseen saldon 3+13=16. Liigassa Tommila debytoi kasvattajaseuransa Lukon paidassa kaudella 2012-13.

Tähän mennessä Tommila on pelannut Liigassa 236 ottelua pistein 11+25=36.

– Juho on hyvä peruspuolustaja, joka tuo meille leveyttä ja kilpailua puolustukseen. Tiedämme, että hän on hyvä joukkuepelaaja, jonka on varmasti helppo päästä heti sisään tähän joukkueeseen. Hankinta on samalla myös jatkumoa tulevaisuuteen, koska hän jatkaa meillä myös tämän kauden jälkeen, kertoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.


---
Julkaisija: Antti Seppänen