Liiga torstaina: Nuorten Leijonien juhlintaa Raumalla

10.1.2019
Liiga torstaina: Nuorten Leijonien juhlintaa Raumalla

Nuorten maailmanmestareita palkitaan ennen torstain ottelua: Lassi Lehtinen (vas.), Linus Nyman ja Ville Heinola. (Kuva: Elmeri Elo)

Liigan ohjelmassa on torstaina yksi ottelu, kun Lukko isännöi SaiPaa. Nuorten maailmanmestareita muistetaan ennen ottelua, kun Lukon Ville Heinola, Lassi Lehtinen ja Linus Nyman ovat huomionosoitusten kohteena. Lue taustat illan otteluun.

Lukko palasi edellisessä ottelussaan lauantaina KooKoota vastaan voittokantaan kahden kotitappiopelin jälkeen. 12:sta edellisestä ottelustaan Lukko on voittanut 10.

SaiPa on kärsinyt tappiot kolmessa edellisessä ottelussaan Ilvekselle, KalPalle ja HIFK:lle. Vierasotteluissa SaiPan tappioputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi, ja 12:sta edellisestä vieraspelistä on tullut vain yksi voitto.

Syyskaudella SaiPa voitti Lukon molemmissa kohtaamisissa: lokakuun alussa Raumalla 1-0 ja kuun lopussa Lappeenrannassa 4-1. Viime kaudella SaiPa hallitsi kohtaamisia voitoin 3-1. Kuudesta edellisestä Rauman ottelusta voitot ovat SaiPalle 4-2.

>> Katso ottelun kokoonpanot
>> Osta liput otteluun


---
Julkaisija: Antti Seppänen