Petrus Palmu palaa TPS:n riveihin

13.12.2018
Petrus Palmu palaa TPS:n riveihin

Kuva: Timo Savela

Viime kaudella TPS:n paidassa Liigan vuoden tulokkaaksi valittu Petrus Palmu liittyy turkulaisten riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

21-vuotiaan Petrus Palmun alkukausi käynnistyi Pohjois-Amerikassa, jonne oikea laitahyökkääjä solmi viime kesänä NHL:n tulokassopimuksen Vancouver Canucksin kanssa. Alkukauden aikana Palmun tilille kertyi 12 AHL-ottelua Utica Cometsin riveissä pisteillä 0+1.

Palmu nousi Liigan tähtihyökkääjien joukkoon ensimmäisellä Liiga-kaudellaan 2017–18, jolloin Joensuusta lähtöisin oleva Palmu iski TPS:n riveissä 59 runkosarjaottelussa pisteet 17+19. Lisäksi playoffs-otteluissa syntyivät 11 otteluun pisteet 4+2.

– Hienoa, että tällainen mahdollisuus tuli saada "Petu" takaisin. Hän tuo taidollaan ja liikkeellään lisää variaatioita hyökkäykseemme ja varmaan hänen pelihalut ovat ihan tapissa, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi TPS:n kotisivuilla tyytyväisenä.

Palmu saapuu viikonlopun aikana Turkuun ja harjoittelee ensimmäisen kerran TPS:n kanssa ensi maanantaina.

>> Lue lisää www.tps.fi


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen