Jesse Saarinen vahvistaa Pelicansia – “Suomessa haluan pelata Lahessa”

17.9.2018
Jesse Saarinen vahvistaa Pelicansia – “Suomessa haluan pelata Lahessa”

Kuva: Tomi Natri

Pelicans tiedottaa tehneensä yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Jesse Saarisen kanssa.

33-vuotias Saarinen pelasi Liigassa viime kaudella 45 ottelua ja kokosi niissä 36 (11+25) pistettä. Saarinen aloittaa nyt jo 15. kautensa Liigassa. Uran 618 ottelussa on syntynyt 338 (130+208) pistettä.

– Lahtelainen kokenut tuloksentekijä. Saarinen on ollut puolipäiväisenä meidän mukana jo puolitoista kuukautta, joten hänen on helppo tulla mukaan. Mies tuo tarvittavaa leveyttä ja kokemusta kokoonpanoomme sekä erikoisosaamista muun muassa ylivoimapeliin, päävalmentaja Ville Nieminen kommentoi sopimusta Pelicansin tiedotteessa.

Saarinen on kuntouttanut itseään kesän ajan kevään leikkausoperaation jäljiltä. Ensimmäisen kerran hän pelaa näillä näkymin ensi viikolla.

– Se on ollut selvä, että Suomessa haluan pelata Lahessa. Tykkäsin tosi paljon viime vuonna, kun pääsin takaisin tänne ja lahtelaisyleisön edessä on aina ollut erityistä pelata. Koko ajan oli tiedossa, että kauden alussa en ole vielä pelikunnossa, joten sopimuksen kanssa ei tarvinnut kiirehtiä, Saarinen kertoo.---
Julkaisija: Antti Seppänen