Golfliiga Vaasassa – Sportin Nevalainen loisti temppukisassa

15.7.2018

Golfliigan kahdeksas osakilpailu pelattiin 6.–7.7. Vaasassa, jossa isäntänä toimi Sport. Paikalla viheriöllä oli myös vaasalaisia Liiga-pelaajia. Reportteri Lassi Hurskainen löysi haastatteluun Ilveksestä Sportiin siirtyneen Valtteri Viljasen ja leikkauksesta toipuvan Niklas Nevalaisen. Nevalainen otti myös Hurskaisen perinteisen temppuhaasteen vastaan upealla lopputuloksella.

Kiekollisen puolustajana tunnettu Valtteri Viljanen oli omien sanojensa mukaan tänä kesänä toista kertaa golfviheriöllä. Sportin treeneissä mies on kuitenkin viihtynyt huomattavasti useammin. Tampereelta Vaasaan muuttanut Viljanen avasi Hurskaisen haastattelussa tulevan kauden tavoitteitaan.

Niklas Nevalaisen kesä on ollut viime kauden jälkeen tehdyn leikkauksen myötä hieman aiemmista poikkeava. Mies on viettänyt aikaansa pääosin kuntosalilla tehden huolellista kuntoutusta. Nyt paikat ovat kuitenkin siinä kunnossa, että golfviheriöiden kutsuun pystyi vastaamaan myöntävästi. Ja lyöntihän oli huippuiskussa. tämän todisti viimeistään temppukisan upea suoritus!

Seuraavaksi Golfliiga-kuulumisia kuullaan Raumalta, jossa astuttiin viheriölle Lukon isännöimän osakilpailun merkeissä 13.-14.7.

>> Golfliigan löydät osoitteesta www.golfliiga.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen