Lassi Hurskainen testasi Joonas Nättisen golflyönnin – katso tunnelmat Muuramesta

6.6.2018

Golfliigan neljäs osakilpailu järjestettiin 1.-2.6. JYPin isännöimänä Muurame Golfissa. Paikalla oli jälleen myös temppumestari Lassi Hurskainen, joka pallotteli tällä kertaa viime kaudella JYPissä hurjaa jälkeä tehneen Joonas Nättisen kanssa. Miesten meno oli sen verran hurjaa, että myös kuvaajakin oli vaarassa.

Muurame Golfin tunnelmassa nähtiin Joonas Nättisen lisäksi myös JYPissä seitsemännen peräkkäisen Liiga-kautensa aloittava Mikko Kalteva. Viime kaudella jyväskyläläisten kapteenistoon kuulunut Kalteva lähti kiertämään golfväyliä, mutta Nättinen ja temppumestari Lassi Hurskainen suuntasivat testaamaan Nättisen golflyöntiä.

Nättinen tunnetaan kaukalossa hyvästä laukauksestaan ja tämä päästiin todistamaan myös viheriöllä. Kaukalon laidalla kuvaajat ovat pysyneet turvassa, mutta tällä kertaa kuvaaja joutui laukaisulinjalle. Onneksi selvittiin ainoastaan rikkoutuneella kameralinssillä.

Katso videolta miesten temppu ja palaa Tarina Golfin osakilpailun tunnelmiin.

Golfliigan seuraava osakilpailu on vuorossa 8.-9.6. Tarina Golfissa Siilinjärvellä, jossa isäntäjoukkueena toimii KalPa.

>> Golfliigan löydät osoitteesta www.golfliiga.fi!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen