Saku Salmela HIFK:sta Ässiin

4.5.2018
Saku Salmela HIFK:sta Ässiin

Kuva: Heidi Koivunen

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan HIFK:sta.

Salmela saavutti HIFK:n paidassa tänä keväänä SM-pronssia. Hän pelasi runkosarjassa 57 ottelua pistein 2+4=6. Salmela on pelannut urallaan 212 ottelua Liigassa. HIFK:n lisäksi hän on pelannut Ilveksessä kaudet 2014-16.

– Halusin tulla Poriin kehittymään. Tavoitteena on saada enemmän vastuuta ja kuulua niiden pelaajien joukkoon, jotka ovat kentällä ottelun ratkaisuhetkillä.

– Tavoitteenani on olla luotettava puolustaja omassa päässä ja pyrin myös tuomaan kiekollista taitoa sekä hyvää liikettä joukkueen pelaamiseen. Tavoitteenani on täällä nousta Liigan huipulle monipuolisen pelaamisen kautta, Saku Salmela kommentoi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen