Tuttu laitahyökkääjä Ässien avuksi – puolustajalle jatkosopimus

8.1.2018
Tuttu laitahyökkääjä Ässien avuksi – puolustajalle jatkosopimus

Tuomas Huhtanen pukeutuu jälleen tuttuun pelipaitaan.

Ässät on tehnyt tryout-sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa. Porilaisseura tiedotti lisäksi tehneensä puolustaja Juho Tommilan kanssa jatkosopimuksen.

30-vuotias Huhtanen antaa Ässissä näyttöjä kahden viikon koeajalla. Seuran oma kasvatti on pelannut Liigassa vuosina 2005-16 kaikkiaan 446 ottelua pistein 45+56=101. Tällä kaudella Huhtanen on pelannut kolme ottelua Mestiksessä.

– Huhtanen tuo meille leveyttä hyökkäyspäähän, joka kärsii tällä hetkellä useista poissaoloista. Halusimme samalla antaa omalle kasvatille näyttöpaikan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi sopimusta.

Puolustaja Juho Tommilan kanssa Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen. Toista kauttaan Ässissä pelaava 24-vuotias Tommila on pelannut Ässissä yhteensä 87 ottelua pistein 8+11=19. Kaikkiaan Tommila on pelannut Liigaa Lukossa ja Ässissä kaikkiaan 192 ottelua.

– Hän tuo puolustukseemme monipuolisuutta ja erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi erikoistilannepelaamiseen, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen