Liiga Stories – Tappara ja Ilves selvittivät Mansen mysteeriä

10.12.2017

Tappara ja Ilves kisailivat tällä kertaa kaukalon ulkopuolella. Liiga vei joukkueet Mysteeri Tampereen järjestämään pakohuonepeliin. Tapparalta mukana olivat Jan-Mikael Järvinen ja Aleksi Salonen sekä Ilvekseltä Riku Helenius ja Eemeli Suomi. Katso Liiga Storiesin kolmannesta jaksosta, kumpi joukkue selvitti Mansen mysteerin nopeammin.

Molemmat joukkueet pääsivät pakohuoneesta pois tyylikkäästi ennen täyttä aikaa. Mutta kumman tamperelaisjoukkueen pelaajat olivat tällä kertaa nokkelampia? Mysteerin ohessa pelaajat ehtivät kertomaan tunnelmia kisailusta.

Katso videolta Liiga Stories -videosarjan kolmas jakso – Mysteeri Mansessa

* * *

Tuotanto: J-man Productions & Innolink
Musiikki: Mika Pohjola, mikenorthmusic.net

Kuvia Mansen Mysteeristä

Kuvat: Janne Parri / Mysteeri Experience Oy


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen