KalPa jatkaa semifinaaleihin – Pelicans kaatui neljännen kerran

29.3.2017
KalPa jatkaa semifinaaleihin – Pelicans kaatui neljännen kerran

KalPan Jaakko Rissanen iski kiekon kahdesti Karri Rämön taakse. (Kuva: Atte Rissanen Photography)

KalPa eteni ensimmäisenä joukkueena semifinaaleihin. Viidennessä kohtaamisessa kuopiolaiset murjoivat Pelicansin lukemin 6–0. Näin neljännesfinaalisarjan otteluvoitot menivät KalPalle 4–1. Palaa ottelukatsauksesta keskiviikon tapahtumiin. Lopussa myös Atte Rissasen kuvat ottelusta.

KalPa–Pelicans 6–0 (3–0, 3–0, 0–0)

>> Tilastot
>> Maalikooste

KalPa tuli viidenteen otteluun isännän elkein. Kuopiolaisryhmä iski kiekon Pelicansin maaliin avauserässä peräti kolme kertaa. Maalintekijöinä olivat avausmaalista vastannut Jesse Mankinen (1+1), Jaakko Rissanen ja Jyri Junnila. Junnilalle ja Rissaselle maali oli playoffs-kevään ensimmäinen.

Toisessa erässä KalPa varmisti lopullisesti semifinaalipaikkansa. Myös tämä erä tuotti kolme maalia. Maaliverkkoa Pelicansin Karri Rämön takana heiluttivat toistamiseen osunut Rissanen sekä ylivoimalla numeroita kaunistelleet Matias Myttynen (1+1) ja Tommi Jokinen.

Mankisen, Rissasen ja Myttysen lisäksi KalPalta kahden pisteen iltaa ylsivät kaksi maalia alustaneet Arttu Ilomäki, Santeri Lukka ja Balazs Sebok. KalPan maalilla Eero Kilpeläinen torjui kauden viidennen nollapelinsä. Nollapeli oli kokeneelle Kilpeläiselle liigauran ensimmäinen playoffs-otteluissa.

KalPan ja Pelicansin neljännesfinaalisarja päättyi KalPan eduksi voitoin 4–1. Kuopiolaiset jatkavat semifinaaleihin, lahtelaisten kausi puolestaan päättyi.

* * *

Lipunmyynti KalPan semifinaaliotteluihin käynnistyy sunnuntaina 2.4. kello 10.00.

Katso kuvakooste ottelusta. Kuvat: Atte Rissanen Photography

[carousel: KalPa - Pelicans 29.3.2017]


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen