Maalivahti Karri Rämö palaa Pelicansiin

14.2.2017
Maalivahti Karri Rämö palaa Pelicansiin

Karri Rämö palaa tuttuihin maisemiin. (Kuva: Pelicans)

Pelicansin maalivahtiosasto saa kovan luokan vahvistuksen, kun Karri Rämö liittyy joukkueen vahvuuteen loppukauden kestävällä sopimuksella.

Kiekkoreippaan kasvatti Karri Rämö debytoi liigatasolla Pelicansin paidassa kaudella 2003–04. Vuonna 2006 Rämö juhli SM-kultaa HPK:n riveissä ja seuraavalla kaudella Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Rämö valittiin AHL:n Allstar-otteluun. Vuosi tästä eteenpäin Rämö voitti Suomen maajoukkueen paidassa MM-pronssia ja palattuaan Eurooppaan vuonna 2009 Rämö valittiin kahdella kaudella KHL:n Allstar-otteluun.

Maajoukkueen vakiotorjujiin kuulunut Rämö palasi Pohjois-Amerikkaan kaudella 2013–14, jonka jälkeen hän vartioi Calgary Flamesin maalia kolmen kauden ajan. Calgaryn vuosina Rämön torjuntaprosentti oli heikoimmallakin kaudella kova, 90,9. Tällä kaudella Rämö on pelannut kolme ottelua AHL-joukkue Toronto Marliesissa.

Rämö on pelannut urallaan yhteensä 166 NHL-ottelua Tampa Bay Lightningin ja Calgary Flamesin riveissä.

– Olen innoissani päästessäni taas pelaamaan ja haluan menestyä. Täällä valmentajat ja organisaatio ovat minulle tuttuja ja vaatimustaso on kova joka päivä, töitä tehdään ja mennään täysillä. Oma kuntoni on nyt myös hyvä ja teen töitä täysillä muiden mukana, Rämö kertoo paluustaan Pelicansin paitaan.

– Meillä oli mahdollisuus vahvistaa joukkuetta maailmanluokan maalivahdilla, joka on tottunut menestymään, niin halusimme tarttua siihen. Rämö on kansainvälisen tason huippuvahti, joka tuo leveyttä meidän jo entuudestaan vahvaan maalivahtiosastoon. Meillä on nyt kolme hyvää maalivahtia, mikä on loistava tilanne, kun tavoitellemme tänä keväänä menestystä, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen puolestaan kommentoi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen