Sport sopimukseen keskushyökkääjä Aleksi Ainalin kanssa

26.12.2016
Sport sopimukseen keskushyökkääjä Aleksi Ainalin kanssa

21-vuotias Aleksi Ainali on tehnyt Sportin kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Ainali palaa Suomeen Yhdysvaltain yliopistosarjasta.

Nummelan Palloseuran kasvatti on pelannut tällä kaudella NCAA:ssa Alaska-Anchoragen yliopiston joukkueessa 18 ottelua (0+4). Viime kaudella Ainali pelasi Nuorten SM-liigaa Jokereissa ja voitti sarjan pistepörssin saldolla 17+50=67. Hänet valittiin myös Nuorten SM-liigan All Stars -kentälliseen.

– Haemme tällä siirrolla leveyttä hyökkäykseen, ja Ainali onkin heti mukana tämän päivän vierasottelussa Rauman Lukkoa vastaan. Haemme edelleen vahvistusta hyökkäyosastolle, päättää urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sportilla on Ainalin sopimuksessa myös optio ensi kautta koskien.


---
Julkaisija: Antti Seppänen