Jatkosopimuksia joulun kynnyksellä – katso nimet

21.12.2016
Jatkosopimuksia joulun kynnyksellä – katso nimet

Jan-Mikael Järvinen teki pitkän jatkosopimuksen Tapparan kanssa. (Kuva: Tomi Natri)

Usea seura on tiedottanut viime päivinä tuoreista jatkosopimuksista. Myös yksi uusi sopimuspelaaja julkistettiin. Seuraavassa kootusti sopimuksia solmineet pelaajat joukkueittain.

HPK

Jere Innala on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen HPK:n kanssa. 18-vuotias Innala on pelannut tällä kaudella HPK:ssa seitsemän ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia.

Jukurit

Jukurit on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen keskushyökkääjä Teemu Henritiuksen kanssa. Laitahyökkääjistä vuoden jatkosta ovat sopineet Nestori Lähde, Teemu Tallberg ja Janne Kumpulainen.

KalPa

KalPa on solminut kaksivuotisen, kevääseen 2019 ulottuvan jatkosopimuksen erinomaisesti syyskaudella esiintyneen keskushyökkääjä Matias Myttysen kanssa. Lisäksi puolustaja Juuso Riikolan kanssa on tehty kahden vuoden jatkosopimus ja Santeri Lukan sopimuksessa ollut seuran optio ensi kaudesta on lunastettu. Hyökkääjistä Topi Piipposen jatkosopimus on kestoltaan kaksi kautta ja Mikko Nuutisen yksi kausi.

Kärpät

Hyökkääjä Miska Humaloja ja puolustaja Jani Hakanpää jatkavat myös seuraavat kaksi kautta Oulussa. Tällä kaudella Liigassa debytoinut 17-vuotias Jesse Koskenkorva jatkaa Kärpissä kevääseen 2020 kolmivuotisella jatkosopimuksella. Kokenut hyökkääjä Jari Sailio jatkaa Kärpissä kevääseen 2018.

Pelicans

Toista kauttaan Pelicansissa kiekkoileva tanskalaispuolustaja Stefan Lassen on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen, joka pitää miehen lahtelaisten riveissä kauden 2017-2018 loppuun.

Tappara

Tappara on tehnyt jatkosopimukset kuuden pelaajansa kanssa, kun Jan-Mikael Järvinen, Juhani Jasu, Otto Rauhala, Joona Luoto ja Anton Levtchi sekä puolustaja Jere Rouhiainen jatkavat mestarijoukkueessa. Järvisen ja Luodon sopimukset kattavat kolme seuraavaa kautta, Jasu ja Rauhala jatkavat kirvesrinnoissa ainakin kaksi jatkokautta. Rouhiaisen ja Levtchin kanssa Tappara on hyödyntänyt sopimusten optiovuodet.


---
Julkaisija: Antti Seppänen