Millainen oli Sam Lofquistin kikkavideo? – katso Viikkomakasiini

15.3.2016

Muistitko katsoa sunnuntaina Neloselta Liigan Viikkomakasiinin? Jos et, niin voit katsoa jakson nyt myös Liigan verkkosivuilta. Viikkomakasiini niputtaa menneen liigaviikon tapahtumat, hienoimmat maalit ja kuumimmat puheenaiheet.

Viikkomakasiinissa perehdyttiin Liigan seuraamisen mullistavaan Älykiekkoon. Mitä uutta Älykiekko tuo tulevaisuudessa Liigan seuraamiseen? Tapparan pelaajat Markus Kankaanperä, Kristian Kuusela, Jukka Peltola ja Pekka Saravo ottivat tuntumaa uuteen kiekkoon.

Runkosarjan pistepörssin voittajaksi kruunattin Tapparan Kristian Kuusela. Miten puhtaasta maalintekijästä on kehittynyt peliä tekevä joukkuepelaaja? Kuusela kertoi haastattelussa uransa erilaisista vaiheista.

Viikkomakasiinissa päästiin ihailemaan myös SaiPan yhdysvaltalaispuolustaja Sam Lofquistin vastausta TPS:n kanadalaishyökkääjä Eric Perrinin esittämään kikkahaasteeseen. Miten päättyi maaottelu Kanada–USA? Kenet Lofquist haastoi?

Viikkomakasiini listasi tuttuun tapaan myös menneen viisi hienointa maalia. Tällä kertaa ykköseksi nousi HIFK:n Tomas Záborskýn tekemä osuma Ässien verkkoon. Kärkiviisikkoon ylsivät myös Lasse Kukkonen, Jarkko Malinen, Petteri Nummelin ja Jesse Mankinen. Katso upeat suoritukset!

* * *

Viikkomakasiini esitetään koko liigakauden ajan Nelosella sunnuntaisin klo 10. Uusinta jaksosta esitetään sunnuntain myöhäisillassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen