KalPa vahvistui nuorten maailmanmestarilla

13.2.2016
KalPa vahvistui nuorten maailmanmestarilla

Antti Kalapudas vaihtaa loppukaudeksi Kärpistä KalPaan. (Kuva: Ville Honkonen)

Nuorten maailmanmestari Antti Kalapudas siirtyy loppukauden kattavalla lainasopimuksella Kärpistä KalPan riveihin.

19-vuotias Antti Kalapudas on pelannut kuluvalla kaudella Kärppien paidassa yhteensä 21 liigaottelua pisteillä 2+1. Kotimaan pääsarjan lisäksi Kalapudas pelasi Kärppien paidassa 11 ottelua Champions Hockey Leagueta.

Kuluvalla kaudella liigadebyyttinsä tehnyt Kalapudas pelasi viime kaudella vahvan kauden Mestis-joukkue Hokissa. Oulaisissa syntynyt hyökkääjä takoi 40 ottelussa 12+19 pistettä. Myös tällä kaudella Kalapudas on vieraillut Hokissa lyhyellä lainajaksolla.

– Näemme, että Antilla on valtava hyökkäyspään potentiaali. Tarvitsemme pelitapaamme niitä ominaisuuksia, joita hän pystyy tuomaan ja uskomme, että hän pystyy sopeutumaan joukkueeseemme hyvin. Olemme jo pidemmän aikaa seuranneet häntä ja olemme tyytyväisiä, että saimme hänet nyt Kuopioon, kertoo KalPan urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

Kalapudas debytoi KalPa-paidassa jo tiistaina, jolloin kuopiolaiset kohtaavat kotikaukalossaan Ässät.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen