Tuplataistoviikonloppu: O’Connor vs Lofquist

29.1.2016

Liigassa vietetään jälleen tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti viikonlopun aikana. Liiga.fi kertoo otteluiden kuumimman taisteluparin.

24-vuotias kanadalaispuolustaja Ryan O'Connor pelaa Liigassa toista kauttaan. Viime kausi Bluesissa oli odotuksiin nähden pettymys, mutta tällä kaudella O'Connor on lunastanut ykköspakin viitan KooKoossa. Oikealta laukova puolustaja on tehnyt 44 ottelussaan yhdeksän maalia, joista seitsemän ylivoimapelissä. O'Connor on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies ja puolustajien pistepörssissä viidentenä saldolla 9+15=24.

Puolustajapörssin ykkösenä on SaiPan Sam Lofquist. Kanuunamaisesta laukauksestaan tunnettu 25-vuotias amerikkalainen on rikkonut jo viime kaudella SaiPassa kokoamansa pistemäärän. Nyt kasassa on lukemat 10+17=27. Alkukaudesta Lofquistin pistevire lupaili koettua huimempaa kautta, kun 10:ssä ensimmäisessä ottelussa Lofquist latoi pisteet 5+8=13.

KooKoo ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. SaiPa on hallinnut kaikkia kohtaamisia: avauspeli päättyi voittomaalikilpailussa 4-3, mutta kaksi seuraavaa SaiPa on vienyt yhteismaalein 15-3.

* * *

Perjantai 29.1.2016 KooKoo-SaiPa >> Osta liput
Lauantai 30.1.2016 SaiPa-KooKoo >> Osta liput


---
Julkaisija: Antti Seppänen