Ilves solmi jatkosopimuksia

4.11.2015
Ilves solmi jatkosopimuksia

Kuva: Mikko Pylkkö

Aleksi Mustonen, Markus Jokinen ja Veli-Matti Vittasmäki jatkavat Ilveksessä myös ensi kaudella.

Ilves käytti kolmikon nykyisiin sopimuksiin sisältyneet optiot kaudesta 2016-17. Nimekkäin uusista jatkajista on Suomen alle 20-vuotiaiden maailmanmestarijoukkueeseen kuulunut Mustonen, joka tehnyt tällä kaudella 14 pelaamassaan ottelussa pisteet 3+6. Mustonen pelaa Ilveksessä kolmatta kauttaan. Hyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 97 ottelua pisteillä 14+24.

Ensimmäistä kauttaan Ilveksessä pelaava Vittasmäki on iskenyt 19 ottelussa pisteet 2+6. Tällä pistemäärällä puolustaja sivuaa pisteiden valossa jo nyt parasta kauttaan Liigassa. Ilveksen lisäksi TPS-kasvatti on edustanut Liigassa kasvattajaseuraansa ja KalPaa. Vittasmäki on pelannut Liigassa 358 runkosarjaottelua ja 23 playoffs-ottelua.

Kuluvan kauden alla tryoutin kautta liigasopimuksen saanut Jokinen on iskenyt 15 ottelussa pisteet 2+1. Vahvasta luistelustaan tunnettu hyökkääjä on pelannut viimeiset kaudet Mestis-joukkue LeKissä. Jokinen on ollut myös vakiokasvo Suomen rullakiekkomaajoukkueessa.

Ilveksellä on sopimukset ensi kaudesta yhden maalivahdin, viiden puolustajan ja kahdeksan hyökkääjän kanssa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen