Kärppä-kaksikko tehokkaana – Kärpät ja HIFK voittoihin

29.10.2015
Kärppä-kaksikko tehokkaana – Kärpät ja HIFK voittoihin

Hakametsän torstai-ilta oli Kärppien juhlaa. (Kuva: Tomi Natri)

Torstai-illan voittajat olivat HIFK ja Kärpät. Illan tehokaksikko löytyi Tampereelta, kun Kärppien Mika Niemi merkkautti pisteet 2+2 ja Sebastian Aho pisteet 1+3.

HIFK–Blues 5-2 (3-1,1-1,1-0) | Tilastot

Helsingissä HIFK otti kauden toisen voittonsa paikalliskilpailija Bluesista. HIFK:n tehokkain oli slovakialaishyökkääjä Tomas Zaborsky pisteillä 2+1. Ottelu ratkesi HIFK:n vahvaan avauserään, joka se vei nimiinsä lukemin 3–1. Zaborskyn lisäksi HIFK:lta osuivat Corey Elkins, Juuso Puustinen ja Daniel Grillfors. Espoolaisten osumat merkittiin Peter Tiivolan ja Eero Somervuoren nimiin. Bluesin molempiin maaleihin syöttöpisteen merkkautti Otso Rantakari.

HIFK nousi voitolla Liigan kolmospaikalle. Helsinkiläisillä on kasassa 34 pistettä. Blues jatkaa jumbona 18 pisteen saaliillaan.

Ilves–Kärpät 2-5 (0-2,0-2,2-1) | Tilastot

Tampereella torstai-illan ottelu ratkesi Ilveksen avauserän ylivoimaan. Vierasjoukkue Kärpät iski alivoimalla kahdesti. Ensin onnistui Mika Niemi (2+2) Sebastian Ahon (1+3) syötöstä ja heti perään sama kaksikko osui uudelleen, ainoastaan osat vain vaihtuivat. Niemi niittasi myös Kärppien viidennen maalin tyhjään Ilves-maaliin. Oululaisten kaksi muuta maalia merkittiin Mikko Niemelälle ja Markus Nutivaaralle. Niemi ja Aho olivat mukana peräti neljässä Kärppien maalissa. Päätöserässä Ilves sai pientä kiriä aikaiseksi ja kiekko pyöri pitkiä aikoja Kärppien puolustusalueella. Tupsukorvien kavennusmaalit merkittiin Veli-Matti Vittasmäelle ja Tapio Laaksolle.

Kärpät nousi kolmannen perättäisen voiton myötä Liigan kakkospaikalle 34 pisteellä. Ilves löytyy seitsemänneltä sijalta 27 pisteellä.

> > Katso torstai-illan kaikki maalit tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen