JYP teki jatkosopimukset pakkitulokkaidensa kanssa

17.4.2015
JYP teki jatkosopimukset pakkitulokkaidensa kanssa

Sami Niku (vas.) ja Juuso Pulli jatkavat JYP-paidassa. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen puolustaja Juuso Pullin ja kolmen vuoden sopimuksen puolustaja Sami Nikun kanssa.

23-vuotias Juuso Pulli nousi tällä kaudella JYP-Akatemiasta JYPin liigajoukkueeseen. Pulli pelasi Liigan runkosarjassa 47 ottelua pistein 6+11=17.

- Hieno tunne, että onnistumiset ja hyvin mennyt kausi palkitaan uudella sopimuksella, joka varmasti motivoi vielä lisää parantamaan ja kehittymään tulevilla kausilla. Menestyvä organisaatio ja voittamisen kulttuuri olivat myös tärkeät tekijät sopimusta tehdessä, sanoo Juuso Pulli.

18-vuotias Sami Niku jatkaa JYP-paidassa kevääseen 2018 asti. Niku pelasi tällä kaudella Liigassa 12 ottelua. Pääpaikka oli kuitenkin JYP-Akatemiassa, jossa Niku pelasi 39 ottelua pistein 3+22=25. Sami Niku on edustanut Suomea U20 ja U18 MM-kisoissa.

– Hienoa, että JYPin tasoinen joukkue halusi tehdä liigasopimuksen eli jotain on täytynyt tehdä oikein. Koko ikäni olen JYPissä pelannut ja oppinut tuntemaan organisaation, niin oli helppo päätös allekirjoittaa sopimus, toteaa Sami Niku.

Sekä Juuso Pullin että Sami Nikun kehityksessä Mestiksessä pelaava JYP-Akatemia on ollut isossa roolissa.

– Molemmat pelaajat ovat hienoja esimerkkiä JYP-Akatemian voimasta nuorten pelaajien kasvualustana liigapelaajaksi. Lahjakkuuden lisäksi lisäplussana Juuso Pulli ja Sami Niku omaavat pelityylit, joista yleisö pitää, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.


---
Julkaisija: Antti Seppänen