Liigan maalipörssin ykkönen jatkaa Ässissä

2.1.2015
Liigan maalipörssin ykkönen jatkaa Ässissä

Kuva: Tomi Vastamäki

Ässät on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Eero Elon kanssa. Elo johtaa Liigan maalipörssiä 17 osumallaan.

Sopimus on mallia 2+1 vuotta, joka pitää Elon Ässien riveissä ainakin kevääseen 2017.

- Eero on kasvanut pelaajana täällä. Hän on pystynyt ulosmittaamaan enemmissä määrin potentiaaliaan sekä maalintekijänä sekä kokonaisvaltaisena pelaajana. Uskomme, että hänen kehittymisensä jatkuu täällä ja siksi teimme pidemmän sopimuksen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Tällä kaudella Elo on pelannut 32 ottelua pistein 17+5=22 ja tehnyt jo kauden puolivälissä uuden yhden kauden piste-ennätyksensä.

- Olen kehittynyt täällä. Erityisesti olen pystynyt kehittämään aiempia heikkouksiani ja sitä kautta monipuolistamaan peliäni. Luotan, että kehitys jatkuu yhdessä Ässien kanssa, Elo kertoo Ässien tiedotteessa.

* * *

Ässät tiedotti lisäksi tehneensä ensi kauden kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Mikael Sahan kanssa. Saha on pelannut Nuorten SM-liigassa 31 ottelua pistein 14+23=37 ja hän on joukkueensa tehokkain pelaaja. Liigakokemusta Sahalle on kertynyt kauden kuluessa kolmen ottelun verran.


---
Julkaisija: Antti Seppänen