Bertrand ja Manninen jatkavat Sportissa

19.11.2014
Bertrand ja Manninen jatkavat Sportissa

Charles Bertrand (vas.) ja Oskari Manninen (oik.) jatkavat Vaasan Sportissa.

Vaasan Sport tiedotti keskiviikkona tehneensä yksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Oskari Mannisen ja ranskalaishyökkääjä Charles Bertrandin kanssa.

Ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand on ollut alkukaudella vaalaisten tehokkain pelaaja pisteillä 4+12=16. Koko Liigan pistepörssissä hyökkääjä on 25. sijalla. Bertrandin vahvuuksiin kuuluvat hyvä luistelu ja ratkaisuhalukkuus. Betrand on aikaisemmin edustanut Liigassa Lukkoa ja TPS:ää.

Vahvan alkukauden pelannut Jokerien kasvatti Oskari Manninen on merkkauttanut 21 Liiga-ottelussa pisteet 0+4=4. Mannisen tehotilasto on yhden maalin plussan puolella. Hän on Mikko Pukan ohella ainoa vaasalaisista, jonka tehotilasto on plussalla. Manninen oli ennen tätä kautta pelannut Liigassa ainoastaan kuusi ottelua Jokerien riveissä viime kaudella. Puolustaja pelasi viime kaudella Sportissa Mestistä lainasopimuksella kahdeksan ottelua.

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on erittäin tyytyväinen nyt julkistettuihin sopimuksiin.

– Ensi kauden palapeli alkaa pikku hiljaa rakentua. Bertrand on ollut meidän syksyn paras pelaaja, joten ei ollut vaikea päättää jatkosopimuksen tarjoamisesta. Pääsimme suhteellisen vaivattomasti yhteisymmärrykseen ja Charles tulee olemaan iso palanen myös ensi kauden joukkuetta. Manninen on parantanut sekä kehittynyt koko ajan ja ollut yksi parhaimmista puolustajista alkukaudella. Uskomme, että hänen kehityksensä jatkuu edelleen, toteaa Jämsä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen