Tarmo Reunanen palaa Pohjois-Amerikasta Lukon riveihin

29.6.2022
Tarmo Reunanen palaa Pohjois-Amerikasta Lukon riveihin

Tarmo Reunanen pelasi Raumalla edellisen kerran kaudella 2019–2020. (Picture: Elmeri Elo)

Lukko on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Tarmo Reunasen kanssa. Reunanen tekee paluun tuttuihin maisemiin Pohjois-Amerikasta.

24-vuotias Tarmo Reunanen vahvistaa Lukon puolustusta kaksivuotisella sopimuksella. Reunanen on pelannut kaksi edelliskautta pääosin Pohjois-Amerikassa. Viimeisen kahden kauden aikana puolustaja on pelannut neljä NHL-ottelua New York Rangersin riveissä ja 69 AHL-ottelua kahdessa eri seurassa. Vastikään päättyneellä kaudella otteluita hänelle kertyi AHL:ssä Hartford Wolf Packissa ja Chicago Wolvesissayhteensä 48 tehopistein 3+17=20. Chicago Wolves voitti kauden päätteeksi AHL:n mestaruuden, mutta Reunanen ei saanut playoffseissa peliaikaa. Reunanen on Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen NHL-varaus kesältä 2016.

Reunanen pelasi kaudella 2020– 21 lainalla HPK:ssa seitsemän Liiga-ottelua, mutta edellisen kerran hän on edustanut Lukkoa kaudella 2019– 20. Kyseisellä kaudella puolustaja pelasi 51 runkosarjaottelua tehopistein 5+14=19. Lukon ja HPK:n lisäksi Reunanen on edustanut Liigassa aiemmin TPS:ää. Liigassa puolustaja on tehnyt urallaan 151 otteluun tehopisteet 12+38=50.

- Odotan, että tulemme olemaan ihan Liigan kärkijoukkueita. Kyllä omat tavoitteeni menevät joukkueen tavoitteiden kanssa ihan käsikkäin. Totta kai haluan olla johtava pelaaja, joka auttaa joukkuetta joka ilta voittamaan keinolla millä hyvänsä. Laitetaan taas työhaalarit päälle ja toivotaan, että pystymme kehittymään kauden aikana joukkueeksi, jolla mahdollisuus voittaa keväällä se kirkkain, Reunanen sanoo seuran tiedotteessa.

- Tällaiset sopimukset ovat seuralle ihan pirun tärkeitä. Tarmo on pelannut meillä jo aikaisemmin, joten hän tietää ja tuntee paikat, ihmiset ja tavat entuudestaan. Ja kun tiedetään, että kyseessä on varmasti Liigan eliittitason puolustaja, niin kyllähän tämmöinen sopimus mieltä lämmittää aina tosi paljon, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.


---
Published by: Henri Niemelä