Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Rech TPS:ään

22.6.2022
Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Rech TPS:ään

TPS vahvistuu ranskalaishyökkääjällä. (Picture: Teemu Saarinen)

TPS on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Ranskan maajoukkuehyökkääjä Anthony Rechin kanssa. Rech siirtyy Turkuun Saksan DEL-liigasta.

29-vuotias Anthony Rech vahvistaa TPS:n hyökkäystä vuoden mittaisella sopimuksella. Ranskan maajoukkuehyökkääjä on pelannut viisi edelliskautta Saksan pääsarjassa DEL-liigassa. Näiden kausien aikana hän on edustanut Wolfsburgia ja Schwenningeria yhteensä 241 ottelussa tehopistein 74+78=152. Viime kaudella Rech teki Wolfsburgissa 53 runkosarjaotteluun tehopisteet 13+18=31 ja kahdeksaan playoffs-otteluun tehopisteet 2+3=5. Hyökkääjän kausi päättyi Jääkiekon MM-kisoihin, joissa hän iski Ranskan kuuteen otteluun tehopisteet 2+1=3. Maajoukkueen vakiokasvo on edustanut maataan MM-kisoissa yhteensä viisi kertaa.

Saamme riveihimme monipuolisen ja hyvin liikkuvan hyökkääjän. Rech on osoittanut Saksassa maalintekokykynsä tekemällä 74 maalia viiden kauden aikana. Vyöltä löytyy myös viidet MM-kisat Ranskan paidassa, taustoittaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

Odotan jo elokuuta, vaikka tässä on koko kesä edessä. On huikea mahdollisuus päästä edustamaan Turun Palloseuraa ja pelaamaan loistavien kannattajien eteen Gatorade Centeriin, iloitsee Rech tulevaa.


---
Published by: Henri Niemelä