Kokenut ruotsalaispuolustaja Eddie Larsson HIFK:hon

21.6.2022
Kokenut ruotsalaispuolustaja Eddie Larsson HIFK:hon

HIFK saa takalinjoilleen kokeneen ruotsalaispuolustajan. (Picture: Juuso Pellava)

HIFK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen puolustaja Eddie Larssonin kanssa. Larsson on pelannut urallaan yli 500 ottelua Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä.

31-vuotias Eddie Larsson liittyy HIFK:n takalinjoille yksivuotisella sopimuksella. Ruotsalaispuolustaja on pelannut koko uransa kotimaassaan. Edelliset seitsemän kautta SHL:ssä pelannut Larsson on pelannut urallaan Ruotsin pääsarjassa neljässä eri seurassa yhteensä 442 runkosarjaottelua tehopistein 10+67=77 ja 59 playoffs-ottelua tehopistein 1+6=7. Viime kaudella puolustaja edusti Linköpingiä 50 runkosarjaottelussa tehopistein 1+7=8. Larsson voitti SHL:n mestaruuden keväällä 2015 Växjö Lakersin riveissä.

Halusin kokeilla jotain uutta urallani. Olen kuitenkin pelannut koko ikäni Ruotsissa. Kun HIFK lähestyi minua ja juttelin Tobiaksen ja Villen kanssa, pääsimme nopeasti samalle sivulle. HIFK on legendaarinen suomalaisseura ja Helsingistä minulla on vain hyviä kokemuksia. Odotan innolla heinäkuun loppua ja muuttoa uuteen kaupunkiin, sanoo Larsson.

Olemme etsineet Eddien tyyppistä puolustajaa. Kyseessä on hyvin liikkuva, moderni puolustaja, joka kamppailee vahvasti ja pystyy pelaamaan kiekolla pelin nykyvaateen mukaisesti. Erittäin vahva alivoimapelaaja joka tuo arvokasta kokemusta myös pukukoppiin, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.


---
Published by: Henri Niemelä