Tyler Steenbergen jatkaa ensi kaudella TPS:ssä

17.6.2022
Tyler Steenbergen jatkaa ensi kaudella TPS:ssä

Tyler Steenbergenille viime kausi oli ensimmäinen Liigassa. (Picture: Teemu Saarinen)

TPS on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Tyler Steenbergenin kanssa. Kanadalainen saapui Turkuun viime syksynä.

24-vuotias kanadalainen Tyler Steenbergen jatkaa TPS:ssä ensi kauden kattavalla sopimuksella. Viime kaudella seuraan saapunut hyökkääjä iski 54 runkosarjaotteluun tehopisteet 7+10=17 ja 18 playoffs-otteluun tehopisteet 3+3=6. Päättynyt kausi oli kanadalaiselle ensimmäinen Euroopassa. Hyökkääjä on pelannut urallaan 156 AHL-ottelua Tucson Roadrunnersin riveissä ja 267 WHL-ottelua Swift Current Broncosin riveissä. Steenbergenin palkintokaapista löytyy tuoreen SM-hopean lisäksi alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus ja WHL:n mestaruus kaudelta 2017–18.

Tylerin parhaat vuodet ovat vasta edessä ja olemme todella mielissämme tästä jatkosopimuksesta. Uskomme, että hänen kehityskäyränsä jatkaa nousuaan seuran arjessa. Tylerin pelilliset ominaisuudet yhdistettynä hänen intohimoonsa työntekoa kohtaan tuovat meille ison lisäarvon, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio seuran tiedotteessa.

– On mahtavaa tulla takaisin Turkuun ja päästä tekemään yhdessä töitä uutta kautta varten! Viime kausi oli kokonaisuudessaan hieno kokemus, jota haluan päästä jatkamaan äärimmäisen motivoituneena, viestittää Steenbergen.


---
Published by: Henri Niemelä