Janne Keränen palaa Slovakiasta Vaasan Sportiin

17.6.2022
Janne Keränen palaa Slovakiasta Vaasan Sportiin

Janne Keränen pelasi Sportissa kaudella 2020–21. (Picture: Samppa Toivonen)

Vaasan Sport on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Janne Keräsen kanssa. Keränen edusti viime kaudella Slovakian pääsarjassa HK Dukla Michalovcea.

34-vuotias Janne Keränen palaa Vaasan Sportiin yksivuotisella sopimuksella. Keränen teki viime kaudella Slovakian pääsarjassa HK Dukla Michalovcen joukkueessa 47 otteluun tehopisteet 14+16=30. Keränen on pelannut koko uransa Suomessa ja Liigassa viime kausi pois lukien. Hyökkääjä on pelannut Liigassa 15 kauden aikana yhteensä 773 runkosarjaottelua tehopistein 189+173=362 ja 98 playoffs-ottelua tehopistein 21+21=42. Keränen pelasi Sportissa kaudella 2020–21, jolloin 45 otteluun syntyi tehopisteet 13+7=20. Kokenut pelaaja on edustanut Liigassa Sportin lisäksi KalPaa, Lukkoa ja HIFK:ta. Keränen on voittanut SM-hopeaa KalPassa keväällä 2017 ja kaksi SM-pronssia Lukossa keväällä 2011 sekä 2014.

– Keränen oli pelaaja, jonka halusimme jatkavan jo viime kaudella Sportissa, mutta hänen tiensä vei yhdeksi kaudeksi ulkomaille. Molemmille osapuolille jäi tosi hyvät fiilikset tuolta edelliseltä pätkältä ja nyt sopimukseen päästiin melko helposti. Janne on kokenut maaliahne hyökkääjä, joka sopii joukkueeseemme erinomaisesti. Hienoa saada hänet takaisin kotkapaitaan, toteaa Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Hienoa pukea kotkapaita taas päälle, odotan todella pääsyä kotiyleisön eteen pelaamaan, sanoo Keränen.


---
Published by: Henri Niemelä